Den længste dag – ja tak siger jeg bare

Så nåede vi den længste dag i kalender-året. Og ja det har fandme været en lang dag. Mange opgaver der liiige skulle have kærlighed og alle sammen med høj priortet selvfølgelig. Og for lige at toppe dagen tog det 7 kvarter – jeps 1 time og 45 minutter at køre hjem fra jobbet. En tur der normalt kan klares på ca 40 minutter i myldretid.


Min tålmodighed er stadig ret brugt selvom jeg nu har været hjemme i 4 timer. Det er fandme det mest meningsløse sted at opholde sig, derude på motorvejen. Og selvom jeg til aften kunne høre i nyhederne, at antallet af trafikdræbte er det laveste i mands minde, ja så er folks adfærd til gengæld den værste og i dag var det særdeles synligt i alle de køer der var på alle udfaldsveje.
Blinklyset er IKKE en tryllestav. Og det er uhyggeligt at så mange bilister bare smasker blinklyset til OG TRÆKKER UD. Ja så skal vi andre nok klodse bremsen så Mr./Mrs Very Importan Person kan komme ud. Og ofte foregår det udover spærreflader ved sammenfletninger og jeg kan da være mester ærgelig over at Fætter Betjent aldrig rigtig er at finde når det sker (og jeg ser det hver evig eneste dag på min vej til og fra København). Jeg ser også dagligt de bilister der sidder bag rattet i biler der udstråler motorer i 200hk (give and take) størrelse, der mener at det er bedst at køre HELT op bag ved folk der fx overhaler med lidt lavere fart end de kommer ræsende med, for så at klodse bremsen, kippe med lygterne og té sig som om de ejer hele vejen (uden den der små skarpe tanke “nåerh der overhales – han/hun kan selvfølgelig først trække ind når der er plads”. I øvrigt de samme der oftes spottes med håndholdt mobil, for der kunne ikke blive råd til håndfri installering i deres dyre biler. Jeg har tit tænkt tanken, at de store biler måske kompenserer for små…. andre mangler.

Så er der vejarbejde. Ja det er sguda pisse irriterende fra tid til anden og især når det er på motorvejen, men det er jo ikke for at genere at de lapper autoværn, belægning m.v. Det er jo sådan set for vores allesammens skyld og alligevel kunne jeg, mens der på sydmotorvejen blev lagt ny asfalt, hovedrystende være vidende til at alle – ALLE -kørte langt over de tilladte hastigheder. Var der 70 – ja så røg bilerne afsted med 90-100 stykker. Var der 90 – ja så var det gerne 110-130 km i timen. Og nej man skal ikke lægge skiltenes værdi sammen, det burde være en lektion til teori, sammen med udmeldingen om at skiltene med fartnedsættelse ikke er sat op fordi man har haft dem i overskud. Og JA jeg overholder selv hastighederne uanset hvad. Det betyder højest 2 minutter mere at køre som foreskrevet og de 2 minutter kan betyde forskellen på bøder, klip i kortet, ja endda også menneskeliv.

Nåmen det var lige en kæmpe bøvs fra en sur kælling på motorvejen i dag. Opråbet er: sæt farten ned, tilpas din adfærd til den trafik du er i og brug dog for helvede den sunde fornuft. Så kommer vi alle frem til punkt B.

Tuttut – jeg bliver ALDRIG trucker trunte i Padborg 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.