Ny retning..

Jeg har i længere tid, tænkt en masse..

Det kan være farligt, for ideerne kommer væltende og man skal lige sortere.

En enkelt idé vender dog hele tiden tilbage og de mange betragtninger jeg har, bunder altsammen i; kan jeg hjælpe andre?

I min lederstilling, har jeg jo med mennesker at gøre hver dag, folk der skal levere til forretningen, indfri de aftaler vi har som en del af deres arbejdsdag, men også medarbejdere der bokser på mange fronter, både i karriereregi men oftest privat.

Jeg er ofte i dialog med flere, med vejledning/coaching og ser heldigvis de fleste tage det til sig og bruge det.

Kan man så arbejde med det? der findes jo i omegnen af en millard coaches, mentorer, selvudnævnte eksperter, der kan hjælpe lige netop DIG.
Hvad gør mig anderledes? have no clue, men jeg kan godt lide at få folk til at se ting i andet perspektiv end det de ofte er låst i.
Tage en tur op i helikopteren, se tingene fra en anden vinkel, ja du kender sikkert fraserne.

Skal, skal ikke? Jeg har tilmeldt mig et online kursus om at frigive mit potientiale. Jeg har ikke hørt en eneste af dem endnu, men følger mine medkursister, som alle slås med alt muligt. Bliver mere og mere klar over at jeg nok har smidt penge ud af vinduet, for det kurserne indeholder, arbejder jeg med allerede (hvis jeg skal se meget firkantet på det)

Skal jeg droppe det? nej, for det boost det er at vide jeg jo har alt at byde på og kan hjælpe andre, det skal jeg fastholde

Nå, meget snak and then what. Skal vist lige tage det sidste hop og så få lavet den hjemmeside, så jeg kan tilbyde min hjælp til de der måske lige trænger til at se tingene fra andre vinkler.

Jeg plejer at sige jeg har hæklefejl i kysen, det er nok ikke løgn, men det betyder også at jeg ikke bare render med strømmen, men ærligt og kærligt vejleder anderledes…

Så er det snart jul..
Ville du vælge mig som din vejleder, hvis du kunne?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.